4 + 1 πανέμορφες stars που απατήθηκαν και… συγχώρεσαν

Μπορεί όλος ο κόσμος να έμαθε τι συνέβαινε στο κρεβάτι των αγαπημένων τους, εκείνες όμως επέλεξαν να μείνουν.
4 + 1 πανέμορφες stars που απατήθηκαν και… συγχώρεσαν

Της Σόφης-Τζίνας Προίσκου

Τι και αν είσαι από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του πλανήτη, παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης; Η απιστία συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που εμείς οι κοινές θνητές αναρωτηθήκαμε «Μα καλά, πώς τόλμησε να απατήσει μια τέτοια γυναίκα;».

Κι όμως, ακριβώς επειδή οι άνθρωποι του θεάματος βρίσκονται διαρκώς αντιμέτωποι με διάφορους πειρασμούς, για τους περισσότερους ο γάμος μοιάζει να είναι απλά ένα υπερπολυτελές πάρτυ.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να θυμηθούμε τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα γυναικών οι οποίες μπορεί να απατήθηκαν και τα κατορθώματα του αγαπημένου τους να έκαναν τον γύρο του κόσμου, μπόρεσαν, όμως, να τους συγχωρήσουν.

Για το αν ξέχασαν, σίγουρες δεν είμαστε…

Victoria Beckham – David Beckham

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beautifulgirlsinlove (@beautifulgirlsinlove) στις

Ο παγκοσμίου φήμης πρώην ποδοσφαιριστής και η διάσημη επιχειρηματίας, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls είναι από τα ζευγάρια που είδαν την απιστία να προκαλεί έναν μικρό σεισμό στη σχέση τους.

Η ιστορία έγινε γνωστή το 2004 όταν αποκαλύφθηκε πως o David, διατηρούσε δεσμό με τη βοηθό του, Rebecca Loos.

Ο άσσος των γηπέδων, έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις παραδέχθηκε πως δεν ήταν πιστός στην  Victoria, με την ίδια να… πέφτει από τα σύννεφα, παρά το γεργονός πως πολλά είχαν ακουστεί για τα ξενοκοιτάγματα του συζύγου της. Με διάφορες γυναίκες, μάλιστα.

Παρόλα αυτά, μετά το σκάνδαλο η γυναίκα του δήλωσε ερωτευμένη μαζί του και σχολίασε πως θα συνεχίσει να εμπιστεύεται  τον άνδρα της. Τελευταία, πάντως, σύννεφα στον γάμο τους έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.

Nicole KidmanKeith Urban

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman & Keith Urban (@nicole_and_keithforever) στις

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood η οποία όμως είχε κι αυτή την ατυχία να απατηθεί. Κι όμως, αυτό έπαθε από τον πρώην σύζυγό της, Keith Urban, το 2006.

Το σκάνδαλο περί απιστίας ξέσπασε λίγους μήνες αργότερα έπειτα από τα αποκαλυπτήρια της Amanda White η οποία  υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέσεις με τον σύζυγο της Nicole. Η «μεγαλόκαρδη» Nicole Kidman είπε τη φορά εκείνη να του τη χαρίσει…

Jennifer Garner – Ben Affleck

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️ Bennifer Garner Affleck ❤️ (@affleckgarner) στις

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood έφτασε στο φινάλε όταν ο άτακτος Ben απάτησε την διάσημη γυναίκα του και επίσης ηθοποιό, Jennifer Garner, με την νταντά των παιδιών τους.

Όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, ζήτησε ταπεινά συγνώμη από την πρώην γυναίκα του για όσα έκανε και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι αυτό συνέβη αφότου είχαν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους.

Khloe KardashianTristan Thompson

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Μία από τις πιο διάσημες τηλεπερσόνες και γόνος της γνωστής οικογενείας    των Kardashian που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των social media με την χλιδάτη ζωή τους, αντιμετώπισε και εκείνη την απιστία από τον σύντροφό της, κατά τη διάρκεια μάλιστα της εγκυμοσύνης της.

Ο Tristan Thompson εθεάθη να φιλά κάποια άλλη σε γνωστό στέκι, με τις κάμερες να καταγράφουν τις πράξεις του την ώρα που η Khloe μετρούσε αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Παρά την κατακραυγή φίλων, γνωστών –ακόμα και της ίδιας της τής οικογενείας- και των ακολούθων της, η Khloe έμεινε μαζί του και δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Τι να πει κανείς…

Beyoncé – Jay Z

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyonce & Jay Z (@beyonce.jayz) στις

Ένα από τα πιο πλούσια ζευγάρια στην παγκόσμια μουσική σκηνή.  Η showoman  Beyoncé και ο ράπερ Jay-Z  έχουν αρκετές φορές βρεθεί στα πρόθυρα του χωρισμού, με αποκορύφωμα τη στιγμή που εκείνος παραδέχθηκε ότι έχει απιστήσει στον γάμο του.

Η Beyoncé, πάντως, δεν λέει να τον παρατήσει…