Μην τους φτύσεις, δεν κολλάνε: Τα 5 ανδρικά ζώδια που θα… εξαφανιστούν αν αδιαφορήσεις

Μαζί τους, το παιχνίδι της αδιαφορίας δεν αποδίδει.
Μην τους φτύσεις, δεν κολλάνε: Τα 5 ανδρικά ζώδια που θα… εξαφανιστούν αν αδιαφορήσεις

Της Σοφίας Ψύλλια

«Άντρες: Όσο τους φτύνεις, τόσο κολλάνε», θα ακούσεις μέχρι σήμερα «τις παλιές» να λένε και άδικο δεν έχουν.

Ωστόσο, το δοκιμασμένο αυτό «μυστικό» κρίνεται μάλλον ακατάλληλο στην περίπτωση 5 πολύ συγκεκριμένων ζωδίων, τα οποία μόλις αντιληφθούν πως δεν βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, επιλέγουν να σε αφήσουν στα κρύα του λουτρού και να αναζητήσουν άλλες συγκινήσεις.

Ποια είναι λοιπόν, αυτά τα ζώδια που μαζί τους δεν πιάνει η τακτική «γραμματόσημο»;

Λέων

Ο βασιλιάς του φλερτ. Ο Λέων σε βλέπει όπως το λιοντάρι το θήραμά του. Είναι αναγκαίο γι’ αυτόν να σε κατακτήσει για να επιβιώσει. Όπως και το λιοντάρι, έτσι και αυτός,  θα σε κυνηγήσει έντονα, όμως, μέχρι ένα σημείο.

Αν δει ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση τότε το βασιλικό αίμα που κυλάει μέσα του δεν θα του επιτρέψει να εκτεθεί. Πιστεύει πως… και χάρη σου κάνει που ασχολήθηκε και θα σε αφήσει να αναρωτιέσαι αν θυμάται το όνομά σου.

Παρθένος

Φτάσαμε στον ρεαλιστή Παρθένο. Μπορεί να δείχνουν σοβαροί και απόμακροι όμως κατά βάθος ψάχνουν διακαώς τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Θα σε διεκδικήσουν με πολύ εκλεπτυσμένο και διακριτικό τρόπο και θα σε αφήσουν να δεις την ρομαντική πλευρά τους.

Αν, όμως, τους απορρίψεις τότε ο ρεαλισμός τους χτυπάει κατακέφαλα. Ξυπνάνε από την μέθη του έρωτα και απλά υποχωρούν.

Μην τους φτύσεις, δεν κολλάνε: Τα 5 ανδρικά ζώδια που θα… εξαφανιστούν αν αδιαφορήσεις

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο και υπερβολικά δραστήριο. Όμως, το φλερτ παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του. Θα σε προσεγγίσει με πολύ ευχάριστο και φιλικό τρόπο χωρίς να σου υποσχεθεί τον ουρανό με τ’ άστρα.

Αυτή η παιχνιδιάρικη διάθεση που έχει θα εξαφανιστεί όταν καταλάβει ότι δεν είναι αμοιβαία, χωρίς φυσικά να του στοιχίσει και πολύ, γιατί την επόμενη μέρα λογικά… θα το έχει ξεχάσει.

Υδροχόος

Υδροχόος ίσον εγωισμός. Πολύ πιθανόν να κάνει το πρώτο βήμα και να σου δείξει ένα μικρό, πολύ μικρό, σημάδι ότι του αρέσεις. Αυτό ήταν, περίμενες κάτι παραπάνω;

Αν του δείξεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι ο «πολύτιμος» εγωισμός του όχι μόνο θα τον κάνει να εξαφανιστεί αλλά θα πάρει πίσω και το αρχικό ενδιαφέρον που σου έδειξε.

Μαζί του ό,τι δίνεις, παίρνεις.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα πέσει κυριολεκτικά στα πατώματα για να σε κερδίσει και θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι η πρωταγωνίστρια της πιο ρομαντικής ταινίας που υπάρχει με κάθε ευκαιρία.

Τι γίνεται, όμως, όταν εσύ δεν θες αυτόν για συμπρωταγωνιστή;

Τότε  μην περιμένεις να φτιάξει ένα σενάριο που να σου αρέσει πιο πολύ. Αρκετά προσπάθησε δεν νομίζεις;