Το χρώμα που δεν πρέπει να φοράς ποτέ για να βγαίνεις άψογη στις φωτογραφίες

Να και κάτι που δεν ήξερες παρά τη μεγάλη σου αγάπη στο Instagram.
Το χρώμα που δεν πρέπει να φοράς ποτέ για να βγαίνεις άψογη στις φωτογραφίες

Υπάρχει άραγε γυναίκα που εν έτει 2018 δεν έχει γίνει… εξπέρ στη φωτογραφία;

Οι περισσότερες από εμάς μπαίνουμε συχνά στον πειρασμό του Instagram, με τις πόζες να διαδέχονται η μία την άλλη και την κάμερα του smartphone μας να μην κλείνει μέχρι να πετύχουμε την τέλεια λήψη.

Θα έχεις παρατηρήσει, φυσικά, πως πολλές φορές η λήψη αυτή αργεί να κάνει την εμφάνισή της. Ο λόγος; Κάτι μας φταίει. Κάτι απροσδιόριστο.

Η  executive director του Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman, όμως, ξέρει ακριβώς πού βρίσκεται το λάθος και το μοιράζεται μαζί μας. Στο χρώμα των ρούχων που φοράμε!

Σύμφωνα με την ίδια υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο χρώμα που θεωρείται «απαγορευμένο» για τη λήψη φωτογραφιών. Ποιο είναι αυτό; Το λευκό. Ναι, το all time classic χρώμα που όλες λατρεύουμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L I K Y A B (@elikyab) στις

Δυστυχώς, σύμφωνα με την ειδικό αν θέλουμε να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία -εκείνη στην οποία θα φαινόμαστε υπέρλαμπρες και με κάθε έντονο χαρακτηριστικό μας τονισμένο- θα πρέπει να το απαρνηθούμε.

Το συγκεκριμένο χρώμα και όλες οι παστέλ του αποχρώσεις έχουν την τάση να στερούν τη λάμψη από το δέρμα μας και να «ξεθωριάζουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, με αποτέλεσμα η φωτογραφία να αποδεικνύεται διόλου κολακευτική. Κυρίως αν έχουμε επιλέξει ένα total white outfit που δεν «σπάει» χρωματικά.

Όπως τονίζει η  Eiseman, ιδανική επιλογή χρώματος για τους φωτογραφικούς μας πειραματισμούς είναι οτιδήποτε έντονο: Από το πάντα safe μαύρο μέχρι το κόκκινο, το μπλε, ακόμα και το πράσινο!

Τι λες; Αξίζει να αφήσεις το λευκό στην ντουλάπα σου όταν περιμένεις πώς και πώς την άψογη φωτογραφία;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?T O W E A R U P (@2wearup) στις