Της Μάρως Καρούση

Όλες οι βιτρίνες, τα sites και το instagram feed έχουν γεμίσει με εικόνες από animal prints.

Δικαίως λοιπόν μιλάμε για την κορυφαία τάση της σεζόν την οποία μπορείς να δοκιμάσεις με διάφορους τρόπους: Από το πανωφόρι μέχρι τα σκουλαρίκια σου.

Ας δούμε, όμως, τέσσερις απλούς τρόπους που μπορείς να απογειώσεις την απόλυτη τάση του χειμώνα, χωρίς να πέσεις στο αμάρτημα της υπερβολής.

Ιδού.

Leopard γόβες: Λέμε «ναι»

Φόρεσε leopard γόβες και απογείωσε το στυλ σου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N E E S A ?? (@ibreatheshoes) στις

Μπορείς να επιλέξεις ακόμα και ένα total black σύνολο και μέσα από ένα πολύ μικρό, πλην εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο όπως είναι τα παπούτσια, να δώσεις άλλον αέρα στην εμφάνισή σου.

Κεφάλαιο «γάντια»

Αν βάλεις γάντια, επέλεξε τα καλύτερα! Όλοι γνωρίζουν πως εάν μια γυναίκα θέλει να δημιουργήσει ένα ultra chic look, ένα ωραίο ζευγάρι γάντια, είναι πάντα ο πρωταγωνιστής.


Όταν ειδικά τα επιλέγει και σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά animal prints που κυκλοφορούν στην αγορά, το αποτέλεσμα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η τάση (κυριολεκτικά) στα χέρια σου

Κράτησε στα χέρια σου την τάση! Στην κυριολεξία όμως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cherie James Collections (@cheriejamescollections)


Εάν δεν θέλεις να φορέσεις κάτι σε animal print, μπορείς πολύ εύκολα να το κρατήσεις επιλέγοντας έναν διακριτικό αλλά εξαιρετικά fashionable φάκελο που δεν δεσμεύει το look σου ποτέ.

All time classic

Μιλάμε για τις ζώνες. Ένας από τους πιο ασφαλείς και πάντα εντυπωσιακούς τρόπους να αναδείξεις το στυλ σου είναι μέσα από τις ζώνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAE Boutique (@t.a.e.boutique) στις

Ένα μαύρο φόρεμα, για παράδειγμα, μπορεί να αλλάξει εντελώς, αν το συνδυάσεις με μία ζώνη σε animal print, μετατρέποντας το σε ένα ιδιαίτερο και εξαιρετικά εντυπωσιακό look.