Της Σοφίας Ψύλλια

Ως ο πιο… καυτός άνδρας του 2018 ψηφίστηκε ο ηθοποιός Idris Elba από το περιοδικό People γεγονός που ξάφνιασε ευχάριστα όχι μόνο εμάς -που φυσικά και εγκρίνουμε- αλλά και τον ίδιο.

Το νέο μετέδωσε πρώτος ο παρουσιαστής Jimmy Fallon στην εκπομπή του «The Tonight Show» στην οποία μάλιστα ο Idris βγήκε live και εξέφρασε την έκπληξή του.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Είναι εκπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τίτλο. Ευχαριστώ πολύ People που με έκανες τον πιο σέξι άνδρα στον κόσμο. Η μητέρα μου θα είναι πολύ υπερήφανη».

Ο ίδιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα. «Ήταν μια φάση ‘έλα, δεν γίνεται, πλάκα μου κάνετε’. Μετά κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, με εξέτασα. ‘Ναι, είσαι κάπως καλός σήμερα’. Εντάξει, να είμαστε ειλικρινείς, ήταν ωραίο συναίσθημα, μια ωραία έκπληξη, σίγουρα μια ενίσχυση της αυτοπεποίθησης», σχολίασε για τη νίκη του.

Οι ψήφοι μίλησαν: Αυτός είναι ο πιο γοητευτικός άνδρας του 2018

Ο ίδιος, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την σειρά του HBO «The Wire», ενώ οι φήμες που τον θέλουν να γίνεται ο επόμενος James Bond εξακολουθούν να οργιάζουν.

Στο παρελθόν τον πολυπόθητο αυτό τίτλο έχουν κερδίσει ο Adam Levine, ο  Johnny Depp, ο George Clooney, ο Matthew McConaughey, 0 Brad Pitt και ο Tom Cruise.

Σα να λέμε… τα ωραιότερα αρσενικά του red carpet.

Idris, πίστεψε μας, δεν τα κατάφερες καθόλου τυχαία!

Οι ψήφοι μίλησαν: Αυτός είναι ο πιο γοητευτικός άνδρας του 2018