«Ναι» στο nude lipstick! Πώς να διαλέξεις την ιδανική απόχρωση

Βρες εύκολα την απόχρωση που ταιριάζει 100% στην επιδερμίδα του προσώπου σου.
«Ναι» στο nude lipstick! Πώς να διαλέξεις την ιδανική απόχρωση

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Οι makeup artists αγαπάμε ιδιαίτερα τα nude κραγιόν. Ο λόγος; Αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά όλων των γυναικών με τον πιο κομψό τρόπο.

Πολλές φορές, όμως, επιλέγεις μια απόχρωση που αλλιώς βλέπεις ή φαντάζεσαι και αλλιώς καταλήγει στα χείλη σου.

Μη μου απογοητεύεσαι! Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βγεις τη σωστή απόχρωση για εσένα!

  • Αν έχεις ψυχρή απόχρωση δέρματος πρέπει να διαλέξεις ένα nude με πιο ζεστή (κόκκινη) απόχρωση. Αυτό θα σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια.
  • Εάν έχεις ζεστή απόχρωση δέρματος τότε μπορείς να επιλέξεις ένα nude που θα έχει πιο ψυχρή απόχρωση. Με τον τρόπο αυτό θα δείχνεις πιο λαμπερή.
  • Στην περίπτωση που το δέρμα σου είναι αρκετά ανοιχτό και φοβάσαι πως θα δείχνεις χλωμή, διάλεξε μια απόχρωση ροζ – μπεζ ώστε να σε κάνει να φαίνεσαι πιο υγιής.

Και μην ξεχνάς! Πάντα χρειάζεσαι περίγραμμα ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν που διάλεξες. Γέμισε τα χείλη σου πρώτα με το μολύβι και έπειτα φόρεσε το κραγιόν που επέλεξες.

Extra pro tip: Ξέρω, πάντα δοκιμάζεις τα κραγιόν στο χέρι σου! Γι’ αυτό μην απορείς όταν στα χείλη σου έχουν άλλο χρώμα.

«Ναι» στο nude lipstick! Πώς να διαλέξεις την ιδανική απόχρωση

Τα χέρια μας είναι πάντα ανοιχτότερα και κάνουν τις nude αποχρώσεις να μοιάζουν ιδανικές!

Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα foundation στα χείλη σου σα βάση ώστε να τα αποχρωματίσεις. Ύστερα, συνέχισε με το περίγραμμα και τέλος φόρεσε το κραγιόν.

Voila! Όλοι θα σε ρωτάνε τι nude κραγιόν φοράς!